ARTISTTREE

Imagini

Informații

Data: 30 Aprilie - 1 Mai 2022
Locul:Cluj, CREIC - Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative

Descriere

Între 30 aprilie și 1 mai 2022, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) Cluj-Napoca, ARTISTTREE va debuta, în premieră, cu cel mai mare festival de muzică TRAP din România.
Dorim, astfel, să oferim publicului șansa să-și revadă și să danseze pe muzica celor mai doriți și apreciați artiști de muzică TRAP din România la ora actuală. Împreună pe aceeași scenă, după o perioadă tumultoasă și restrictivă, vor urca NANE, El Nino, Șatra B.E.N.Z., Amuly, RAVA, AlbertNBN, PRNY, Bad and Boujee, Tzigoiners, Tussin, XENO, MOZA KALIZA, Trilla, Skelly, Dj Mikey, Omu Tele, Petac x illREJECT, Voica.

Pe lângă programul artistic, festivalul va oferi publicului și o serie de activități și surprize pentru a-i asigura acestuia arsenalul complet de care are nevoie pentru a se simți cel mai bine: zonă de FoodCourt întreținută de bucătari Chef, zone de bar cu băuturi non-alcoolice și alcoolice, skate park, teren de Street Ball, zonă de Graffiti, ring de dans special amenajate etc.

ARTISTTREE reprezintă o comunitate de oameni faini, al cărui principal scop este promovarea tuturor celor care duc ceea ce fac la rang de artă, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea. Fiecare acțiune întreprinsă de ARTISTTREE în vederea acestui lucru își dorește, mai presus de orice, să celebreze acești artiști, oferindu-le celor mai puțin populari sau neștiuți șansa să se facă cunoscuți unui public cât mai larg, și să le asigure celor deja extrem de populari o cale de a fi aclamați și susținuți de fani.

Pentru cei care vor să fie primii participanți la cel mai mare festival de muzică TRAP din România, ARTISTTREE anunță punerea în vânzare a primelor 5000 de bilete Early Birds, care vor fi disponibile începând cu data de 16.03.2022, ORA 17:00 Primele 5000 de bilete Early Birds vor putea fi achiziționate la prețul de 55 de lei plus taxe.

Tot 16.03.2022, ORA 17:00 vor fi puse în vânzare și biletele VIP, în număr de 500, la prețul de 505 lei plus taxe.

Biletele la prețul întreg de 105 lei plus taxe vor fi în număr de 20.000 și vor putea fi achiziționate începând de 01.04.2022 Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?