Art in the Park

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Aprilie 2019 Joi

Descriere

Anul acesta la Jazz in the Park (4-7 iulie), ne dorim să transformăm Parcul Central nu doar într-un spațiu al concertelor de jazz contemporan, ci și într-o galerie în aer liber a instalațiilor artistice interactive. Prin urmare, dacă lucrezi în domeniul artei și al arhitecturii, iar instalațiile interactive sunt în centrul tău de interes, înscrie-te în concursul Art in the Park în perioada 21 martie - 18 aprilie!

Zonele asupra cărora ne îndreptăm atenția sunt:
poarta de acces în spațiul festivalului (aflată la intrarea în parc dinspre Opera Maghiară);
lacul (fără a interveni, însă, asupra insulei);
aleea centrală;
zona de hamace.

Și, pentru că tema festivalului nostru este „time for friends”, vor fi apreciate acele propuneri care, dincolo de scopul lor decorativ, presupun interacțiune și creează locuri de întâlnire, sunt alcătuite din materiale prietenoase cu mediul și sunt vizibile atât pe timp de zi, cât și pe timp de seară.

Suma totală, acoperind costurile de producție a proiectelor selectate, precum și onorariile artiștilor, este de 45.000 de lei brut.

Vă rugăm să vă asigurați că ați parcurs cu atenție regulamentul concursului înainte de a vă înscrie. Atât el, cât și formularul de înscriere, pot fi găsite pe http://www.jazzinthepark.ro/artinthepark/

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, ne puteți contacta oricând pe adresa art@jazzinthepark.ro.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?