Transylvania Makeup Series

Imagini

Informații

Data: 4 Septembrie 2021, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Prima conferință dedicată artei machiajului va avea loc toamna aceasta în Cluj-Napoca.

Industria beauty este una din cele mai înfloritoare industrii din ultimii ani și se spune că va avea printre cele mai mari creșteri din următorii ani. Acest fapt se datorează foarte mult și impactului crescut al rețelelor sociale și al influencer marketing-ului și ca în orice domeniu în plină creștere interesul persoanelor atrage și ideile inovative și conceptele noi.

Pentru acces la eveniment este nevoie de una din urmatoarele:

Certificat de vaccinare
Test PCR
Rezultat negativ al unui test antigen nu mai vechi de 24 h

Astfel că în toamna aceasta, mai exact în 4 septembrie la Cluj-Napoca va avea loc Transylvania Makeup Series, primul eveniment de beauty din Transilvania dedicat integral artei machiajului și îngrijirii pielii. Conferința aduce în același loc specialiști internaționali de top și experți în îngrijirea pielii pentru a împărtăși tendințele actuale și noile trend-uri de beauty.

În cadrul evenimentului cei sau cele prezente vor putea lua parte la masterclass-uri susținute de specialiști de top, demonstrații de machiaj sau prezentări de produse, iar printre principalele teme abordate în cadrul conferinței vor fi: tendințele pentru sezonul următor, tips&tricks în make-up, tehnologii revoluționare, sustenabilitatea în make-up, strategii de marketing în industria beauty sau frumusețea virtuală versus realitate.

Printre primii speakeri confirmați la eveniment se numără: Claudia Neacșu care este unul dintre cei mai talentați make-up artiști ai noii generații, iar stilul ei natural a atras mii de tineri. Einat Dan este make up artistul internațional care a colaborat cu brand-uri precum Valentino, Fendi, Tommy Hilfiger sau Paul Gaultier. Al treilea speaker confirmat la eveniment este Ionuț Țuța a cărui domeniu de expertiză este marketingul pe instagram, deoarece de multe ori persoanele pasionate de domeniul beauty își doresc să puna bazele unei afaceri în acest domeniu, iar Ionuț poate să ofere multe tips&tricks pentru promovarea pe Instagram.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?