The Power of Solution Focus

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Iunie 2019, 18:15 Joi

Descriere

"Nicio problemă nu există mereu - sau mereu cu aceeași intensitate. Ce se întamplă în restul timpului? Cum putem folosi aceste experiențe pentru a construi soluții?"

Solution Focus reprezintă o metodă informală, dar structurată care oferă cadrul propice conversațiilor cu sens.
Participând la un astfel de Atelier vei avea oportunitatea de a lucra pe un subiect de interes pentru tine adresând întrebări cheie, îndreptându-ți atenția spre ceea ce funcționează deja, identificând și cautând scenarii pozitive rezolvării.

Timpul petrecut împreună, credem că, te va sprijini să:
- obții o perspectivă proaspătă asupra temei pe care o aduci în discuție;
- câștigi claritate găsind unele idei legate de pașii viitori;
- înțelegi puterea și în același timp simplitatea abordării focusată pe soluții;
- cunoști persoane noi într-un cadru și spatiu deschise comunicării.

O cunoaștere prealabilă a metodei nu este necesară întrucât gazdele evenimentului te vor ghida cu drag, folosindu-se de instrumente specifice.
* Pentru înscrieri, te rugăm să ne trimiți un email la:
sara_luciana@yahoo.com sau blagaelena35@gmail.com (Participând la acest Atelier ești de acord ca adresa de email să fie prelucrată exclusiv pentru acest eveniment.)

Facilitatori:
- Sara Luciana - Înainte de toate rolurile pe care le "trăiesc", sunt om. Apoi, sunt psiholog și practic psihologia aplicată în organizații unde, de 12 ani, îmi desfășor activitatea alături de oameni frumoși.
Mă consider norocoasă că am avut și încă am ocazia să experimentez ce înseamnă să-ți asumi conștient un rol de leader contribuind la dezvoltarea continuă a membrilor echipelor.
Folosind elemente din coaching și psihologie pozitivă simt că putem ajunge la discuții cu semnificație. Alegând "lentilele" potrivite reușim să accesăm perspective diferite ale aceleiași situații.
Îmi place să păstrez contactul cu literatura de specialitate din domeniul HR și găsesc inspirație de fiecare dată
când citesc o carte/articol scris pe oricare din subiectele legate de leadership, diversitate culturală la locul de muncă, impactul HR-ului în organizații, dinamica echipelor, etc.
Cred cu tărie că viața este despre a folosi întreaga paletă a "creioanelor colorate" și sunt convinsă că suntem creatorii propriului viitor pornind de la viziunea pe care o avem despre acesta.

- Gabriela Blaga - Sunt un om care crede că suntem ceea ce dăruim, iar toate experiențele pe care le trăim și persoanele pe care le întâlnim apar atunci când este potrivit pentru evoluția noastră. O femeie care s-a auto-descoperit în urma unui experiențe de viață “transformatoare” și care a avut curajul să demisioneze dintr-o poziție managerială (după 13 ani de lucru in corporatii de top) pentru a-și aloca timp pasiunilor și visului de a deveni antreprenor!
Din martie 2019 sunt “mama” lui INNERPRENEUR, un start-up prin care îmi propun să sprijin creșterea armonioasă a oamenilor, să îi ajut să-și identifice vocea interioară, să își cultive curajul, încrederea. Pentru a obține rezultate, voi îmbina sesiunile de coaching, cu ateliere dedicate vulnerabiliății, discursuri motivaționale, dar îmi voi folosi și abilitățile de project și change management.

Practicantă a unui stil de viata mindful, îmi "hrănesc" creativitatea prin realizarea unei emisiuni de story-telling la BiziLive TV, lectură, scris, mentorat.
* Tariful de participare este de 50 RON și se plătește anterior evenimentului prin transfer bancar în contul Innerpreneur S.R.L.: RO23INGB0000999908974743.
* Pentru înscrieri în primele 5 zile de la publicarea evenimentului, tariful este de 40 RON.
* Numărul maxim de locuri disponibile: 20.

Te așteptăm, cu drag și curiozitate, alături de noi!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?