TEDxCluj 2021 - Together

Imagini

Informații

Data: 12 Iunie 2021, 09:00 Sâmbătă
Locul:Cluj, BTarena

Descriere

Împreună vine de la toți pentru unul și unul pentru toți. Împreună vine de la momentul acela în care ne dăm seama că doar așa putem muta munții din loc.
Împreună e atunci când ne transpiră palmele înainte să punem întrebarea aia “Ai vrea să fim…” și atunci când știm ce urmează. Mai e și atunci când suntem în stradă și ne simțim unii altora respirațiile reci, însă inimile fierbinți. Știm că împreună aducem schimbarea.
Împreună înseamnă începutul unei povești, de dragoste sau nu. Împreună n-are nevoie de descriere sau de explicații. Dar, e frumos să ne gândim la cât de multe împreună am trăit.
Împreună nu e un cuvânt oarecare, e CUVÂNTUL fără de care nu doar că viața ar fi plictisitoare, ci… n-ar mai fi deloc.
La sfârșitul zilei, viața nu este despre lucrurile pe care le facem ci despre oamenii alături de care facem acele lucruri. Together
Covid-19 update:
Siguranța ta este foarte importantă pentru noi. Din acest motiv, am decis ca TEDxCluj 2021 să fie un eveniment hybrid, care va permite participarea atât offline (în sală), cât și online (prin live streaming). Avem un număr limitat de bilete în sală, pentru a putea asigura distanțarea și măsurile de siguranță care se vor impune în luna iunie 2021. Biletele online sunt în număr nelimitat.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?