Silva Immersion

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 - 22 Septembrie 2019

Descriere

Alege să îți schimbi viața într-un mod pozitiv in 4 zile de curs Metoda Silva.

SILVA IMMERSION = Silva Life System + Silva Intuition System

SILVA IMMERSION este cursul complet al lui Jose Silva în varianta originală concepută de acesta. Cuprinde ambele module de bază: Silva Life System și Silva Intuition System. Participarea la SILVA IMMERSION vă garantează o experiență intensă prin aplicarea în practică a tehnicilor predate, prin densitatea informațiilor și succesiunea acestora pe durata a 4 zile consecutive.

Cursul este rezultatul a peste 22 de ani de cercetări științifice și peste 50 de ani de practică și succese pe diverse planuri: sănătate optimă, vindecare și autovindecare, creștere a imunității, relații armonioase, carieră dinamică, afaceri profitabile, schimbarea programelor limitatoare-nebenefice, memorarea și învățarea rapidă, controlul obișnuințelor (ex. scădere în greutate sau renunțare la fumat), dezvoltarea intuiției, luarea deciziilor potrivite, activarea clarviziunii etc.
În perioada 19-22 Septembrie 2019, în Cluj, va avea loc cursul Silva Immersion, susținut de domnul Rajko Kuzmanovic - fondatorul Metoda Silva Romania.
Cursul Silva Life System este modulul de bază al Metodei Silva care conține tehnici pe care vei învăța să le folosești și să le aplici imediat.
Este primul pas pe care îl vei face în dezvoltarea capacităților tale mentale, controlul stresului și utilizarea acestuia pentru a obține rezulatele dorite.
La cursul Silva Life System înveți să utilizezi frecvența alfa a creierului care îţi va oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale și prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice, bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice.
Metoda Silva reprezintă exerciţii pentru mintea ta determinând-o ca împreună cu gândurile tale să lucreze pentru tine şi pentru îmbunătățirea vieții tale.

Cursul Silva Intuition System este al doilea modul al Metodei Silva, care pune accent pe dezvoltarea intuiției și a imaginației.
La cursul Silva Intuition System înveți să aplici tehnici de vizualizare şi imaginaţie pentru a îmbunătăţi modul tău de viața, starea de sănătate sau chiar pentru a atinge nivelul de vindecare.
Înveți tehnici prin care să folosești eficient abilitățile tale intuitive, să stăpânești starea de relaxare profundă și multe alte tehnici de dezvoltare a intuiției și a capacităților tale mentale.
Împreună aceste două cursuri te vor ajuta să descoperi puterea minții tale și să dezvolți capacitățile tale mentale pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Înscrie-te la cursul Silva Immersion
https://metodasilva.ro/produse/cursuri/immersion/

Participarea pentru prima dată este de 1,500 lei (redus de la 1,800 lei), iar repetarea este 200 lei .

Joi / Duminică interval orar 09:30-19:30 cu pauză de prânz de la 13:00-14:00;
40 de ore de training;
Manual de curs;
4 coffe break-uri;
Diplomă și Certificat „Silva Method International”
Devii membru al comunității „Metoda Silva”

Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem mai bine la SILVA IMMERSION, pe parcursul celor 4 zile care vă vor schimba viața în bine!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?