Pinch of Salt - I Have A Dream

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 - 23 Martie 2019
Preț: 40€

Descriere

Primesc foarte des întrebări care au legătură cu pornirea unei afaceri în domeniul ospitalității.
Din exterior pare să fie un tip de îndeletnicire pe care-l înțelegem chiar și dacă nu avem cunoștințe sau expertiză în domeniu: e despre papa, băutură și somn bun. Mâncăm în fiecare zi, suntem consumatori de restaurante, cum am putea să dăm greș? În plus, din exterior, marja de profit pare foarte mare. Faci un calcul simplu matematic și pare un jackpot.

Realitatea este că foarte multe dintre afacerile pe care le văd murind pornesc fix de la premisele astea. Sau de la mirajul de a avea un loc al tău, în care să vină oamenii dragi și în care să îi faci să se simtă ca acasă. Pare ușor să faci oamenii să se simtă „ca acasă” - de la depărtare. Însă în realitate, afacerile în domeniul ospitalității sunt grele, atât din perspectivă financiară cât și operațională. Și e nevoie, mai mult poate ca în orice alt domeniu, de un set de aptitudini complet diferit de alte afaceri.

Așa că m-am gândit, prin conferința de anul acesta, să scot oamenii din zona de „I have a dream” și să îi duc în zona de „Do I have what it takes to make this dream come true? Am I willing to make the effort? Do I really know what it takes? What do I need to make it true?”.

Pentru cei care au deja un business în ospitalitate, întrebările acestea rămân perfect valabile. Cunosc oameni care lucrează de ani de zile în domeniul ospitalier, blocați în același loc, dar care au nevoie de un cârlig care să-i atragă să facă mai mult, să-și ducă afacerea la un alt nivel, să învețe ce fac greșit și ce fac bine. Cred că, din lipsa unei școli în domeniul ospitalității, sursele de informare sunt foarte puține și de cele mai multe ori, ne blocăm făcând același lucru cu speranța că vom obține alte rezultate.

Bună. Sunt Alexandra Crăciun, consultant de brand în ospitalitate și conferința asta-i un vis de-al meu. Dacă te găsești aici pentru prima dată și te-ar ajuta să știi mai multe informații, treci prin pagina asta ca să găsești mai multe informații despre mine și echilibru
Oameni care își doresc să aibă o afacere în domeniul ospitalității și nu știu de unde să pornească, cei care vor să afle ce înseamnă cu adevărat o afacere în acest domeniu
Oameni care lucrează/activează/dețin o afacere în domeniul ospitalității și vor să se inspire, să afle informații noi și să fie la curent cu noutățile din piață.
Curioși într-ale gastronomiei și oameni care vor să afle mai multe din culisele locurilor pe care le vizitează în fiecare zi.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?