Managementul toxic involuntar

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Septembrie 2019 Miercuri

Descriere

Se stie ca un Management toxic afecteaza randamentul si motivatia oamenilor, distruge implicare a si afecteaza dezvoltarea firmei.
Se stie ca un Management toxic afecteaza randamentul si motivatia oamenilor, distruge implicare a si afecteaza dezvoltarea firmei.
Probabil ca in compania ta nu se intampla sa fie prezent un management toxic, insa experienta imi arata ca, nu exista companie in care cel putin unul, doua, elemente din managementul toxic sa nu se manifeste.
Cea mai buna solutie pentru a afla daca la tine in companie se intalnesc componente ale unui management toxic este sa participi la intalnirea noastra unde vom analiza componentele unui management toxic.

Un workshop la care ar trebui sa fi prezent pentru ca:

Beneficiezi un networking eficient și un schimb de experiență între participanți.
Ai oportunitatea unui mic dejun de afaceri în care participanții pot stabili noi contacte cu oameni de afaceri sau cu persoane de decizie din diferite firme.
Vei afla ce impact are asupra firmei si a angajatilor un mangement toxic.
Vei sti cum sa identifici semnalele prezentei in firma a unui management toxic.
Vei descoperi sapte tipologii de sefi toxici si cinci elemente ale unui management toxic.Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului:
- Data: Miercuri, 11.09.2019 – ora: 8,30 – 10,30
- Locația: Hotel ONIX, Cluj-Napoca
- Workshop-ul este GRATUIT! ( costurile sunt suportate de Clubul de Afaceri Top Club) Se achita doar consumatia restaurantului, direct la Hotel, care este de 25 RON/pers.

Moderator al workshop-ului este Cristian Fertea, cu vasta experienta in conducerea afacerilor, cu sute de manageri si oameni de business participanti la training-urile sustinute, aprecieri deosebite din partea proprietarilor de firma carora le-a oferit consultanta in conducerea afacerilor, autor al cartii de dezvoltare personala „SI TU POTI“, citat in numeroase articole de presa, invitat la diferite conferinte si seminarii din diverse arii de activitate.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?