Live2Lead 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie 2019, 16:00 Miercuri

Descriere

Editia a 5-a evenimentului Live2Lead la Cluj-Napoca!
5 speakeri de talie-mondiala se pregatesc sa ne destainuie tainele leadershipului!

27 Noiembrie, ora 16.00.
Detalii si inscrieri: https://live2lead.ro

CE ESTE LIVE2LEAD?
O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de LEADERSHIP și BUSINESS, instrumente practice și idei gata de pus în practică. Acest eveniment extraordinar de jumătate de zi va aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership și business .

La acest eveniment VIDEOCAST ai ocazia de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial. Te vei întoarce la birou pregatit să implementezi noul tău plan de acțiune, să conduci cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Conferința va fi subtitrată în limba română.

CE ESTE O CONFERINŢĂ VIDEOCAST?
O conferință videocast este una dintre cele mai moderne și rapide căi de transmitere a unei conferințe înregistrate, cu conținut de ultimă oră la nivel mondial, direct către publicul interesat, aflat pe întreg mapamondul.
Conferința Live2Lead poate fi vizionată doar în sălile de proiecție pentru care s-a achiziționat licența și doar în perioada care face obiectul aceleiași licențe.

CE VEI CÂŞTIGA DACĂ PARTICIPI?
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE
Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participa.

NETWORKING
Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.

IDEI NOI
Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Toate detaliile despre LIVE2LEAD Cluj-Napoca le gaseşti pe site-ul evenimentului: https://live2lead.ro!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?