Eveniment Caritabil. O PICĂTURĂ DE MÂNGÂIERE cu Cristela Georgescu și dr. Pavel Chirilă - Online

Imagini

Informații

Data: 18 Mai 2022, 19:00 Miercuri

Descriere

Eveniment Caritabil. O PICĂTURĂ DE MÂNGÂIERE cu Cristela Georgescu și dr. Pavel Chirilă - Online
 
Eveniment Caritabil. O PICĂTURĂ DE MÂNGÂIERE cu Cristela Georgescu și dr. Pavel Chirilă
Când ne întâlnim?
18 Mai 2022
19.00-21.00
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM
Ce înseamnă medicina creștină și cu ce preț se ajunge să o practici? Cum putem evalua programa școlii moderne de medicină? Cum să căutăm și cum să ne alegem medicul potrivit?
”Medicul creștin consultă bolnavul cu conștiința și cu convingerea ca trupul este templu al Duhului Sfant; cand atinge bolnavul, el atinge templul, iar cand vorbește cu bolnavul intră în relație cu sufletul, adică cu veșnicia. Medicul creștin este smerit și milostiv, se roagă pentru vindecarea bolnavilor. (…) alcătuirea minunată a ființei umane, creșterea, procesele fiziologice sunt studiate steril, foarte tehnic, ca și când ființa umană ar fi doar efectul împreunării biologice și o sumă de organe funcționale. (…) in anii clinici din facultate, m-as astepta sa se studieze și cauzele spirituale ale bolilor, nu numai cauzele biologice, climatice, alimentare, microbiene, chimice, fizice etc.” ” Prof. Dr. Pavel Chrilă
Vă invităm la un eveniment caritabil, în care invitatul de onoare este medicul Pavel Chirilă, doctor în științe medicale și profesor universitar. Tema aleasă va fi prilej de informare, de conștientizare și de alinare sufletească. Prin participare aveți posibilitatea de a sprijini una dintre cele mai vechi inițiative umanitare din România, Centrul de Îngrijiri Paliative Hospice ”Sf. Irina”, dar și de a adresa întrebări și de a primi răspunsuri într-un mod care respectă confidențialitatea fiecărei persoane.
Toate donațiile din participarea la acest eveniment merg direct către Hospice ”Sf. Irina”, pentru bolnavii aflați în stadii avansate de suferinta. Este locul unde umanitatea face posibilă o picătură de mângâiere într-un ocean de durere. Locul unde Petre Ţuţea s-a stins chiar în braţele domnului doctor. Îngrijirea paliativă este o îngrijire complexă și cel mai tipic exemplu de interdisciplinaritate. Ea presupune asistenţă calificată medicală, socială, psihologică şi spirituală. Se concentrează asupra controlului durerii, îmbunătăţirii calităţii vieţii bolnavului şi asupra suportului acordat familiei.
Despre Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă
Despre Cristela Georgescu 
Program
19.00-21.00
Donație minimă
90 lei/20 euro ( cei ce se află într-o situație financiară aparte și doresc să participe, rugăm să ne scrie pe office@alexaevent.ro)
Rog să aveți în vedere contul primit la achiziție! NU faceți donațiile în contul Alexa Event!
 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?