Conferința de Leadership Feminin The Woman

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Septembrie 2020, 10:00 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 18 - 19 Martie 2020

Descriere

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business. E o mișcare, e un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale.
E o comunitate de suport pe plan profesional și personal, în care fiecare are ceva de dat. Fie că e un sfat de business pe care l-a învățat după o viață întreagă, un imbold – că se poate chiar dacă pornești cu idei multe și-un laptop într-o cafenea.
Când am pus bazele Conferinței de Leadership Feminin am decis că vom aprecia mereu acele femei care au avut rezultate vizibile în domeniul în care activează, care au inspirat și sprijinit comunități. Că vom conecta oameni și vom susține inițiative. Pe scena The Woman împărtășim convingeri, frici, piedici sau un strop de încăpățânare. Let’s do this again!
                                                                                                                     The Woman 2020
Evenimentul a crescut organic din 2012 până acum, de la un număr de 200 de femei la peste 700 - manageri, antreprenori, freelanceri, creativi, artiști și sportivi deopotrivă.
Anul acesta, sub tematica “Wear the White Hat” , am gândit o zi in plus de eveniment structurat sub forma de conferință și masterclass-uri susținute de femei care s-au remarcat în industriile din care fac parte.
Până în prezent, am fost gazda sportivilor de talie mondială precum Cătălina Ponor sau Ana-Maria Brânză, artiști precum Irina Rimes, actori precum Maia Morgenstern și antreprenori precum Măriuca Talpeș sau Ruxandra Hurezeanu.
Evenimentul îmbină partea de motivație și networking, cu educație și entertainment. Structura evenimentului cuprinde pe de o parte, o serie de masterclass-uri pe tematici precum leadership, comunicare și educație financiară, iar pe de altă parte, în ziua de 19 martie, conferința.
La fel ca în anii anteriori, lista invitaților îmbină knowhow-ul adus de femei antreprenor cu experiență în dezvoltarea business-urilor și a oamenilor, cu nume cunoscute în industrie, de la artiști sau sportive de talie internațională, care să împărtășească ce a însemnat pentru ele să poarte pălăria albă, în cele mai importante momente din viața profesională și personală.
 
Înscrierile continuă pe www.conference.thewoman.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?