Conferința de Leadership Feminin

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 Martie 2019, 09:00 Joi

Descriere

Locatia: Wonderland Cluj ResortFeleacu, F.N. Cluj-Napoca
 
Primăvara aceasta, liderii care dau tonul schimbării se reunesc deasupra Clujului!  Artiști acrobați, femei de afaceri, persoane publice, femei în poziții de conducere, antreprenori și jurnaliști sunt doar o parte dintre cei ce vor fi prezenți anul acesta la Cluj-Napoca.

[GET YOUR TICKET http://bit.ly/TheWomanTickets2019]

Planificăm și acționăm sub semnul unei constante a schimbărilor, însă cum demarezi schimbarea atunci când variabilele nu încetează să fie altfel decât… variabile? Cum îți gestionezi ambiția și resursele atunci când necunoscutele domină ecuația? Și, cel mai important, cum faci primii pași spre inovație sustenabilă și cum inspiri noua generație de lideri care trebuie să inspire, la rândul lor?

Într-o lume în care viața este trăită în viteză, devine tot mai important să-ți păstrezi echilibrul, adaptabilitatea și perseverența în drumul tău spre autodepășire. Vino la The Woman să te lași inspirată de poveștile unor lideri ai schimbării definiți de exemple personale puternice, decizii luate în momente de cumpănă, viziuni în care și-au pus toată încrederea și care i-au impulsionat să meargă înainte. Ediția 2019 pune lupa pe acei lideri atenți la lumea din jurul lor, care acționează în tăcere, dar devin vocali odată ce militează pentru valorile în care cred.

LEADERS JOINING US
Nevin Çolak, Vicepreședinte Senior Turkish Airlines Inc.
Irina Rimes, cântăreață și compozitoare
Christine Van Loo, atlet și acrobat
de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii | Olympic Female Athlete Of The Year (1988) | Athlete Of The Decade (1980)

Dite Dinesz, jurnalistă | inițiatoarea proiectului Izolați în România
Pregătește-te, ești pe cale să (re)descoperi o nouă resursă: puterea de a genera schimbarea și de a contribui la binele comunității din jurul tău!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?