Algoritmul Comunicării Eficiente

Imagini

Informații

Data: 4 - 5 Decembrie 2020

Descriere

Pentru că "mesajul trimis nu e întotdeauna mesajul primit" (Virginia Satir), hai să explorăm împreună secretele comunicării eficiente, într-o experiență intensivă, care te va face să vezi comunicarea cu alți ochi, te va provoca și va genera schimbări profunde și de durată în felul în care relaționezi cu cei din jur.

Preferința mea e să avem această experiență față în față, dar în funcție de măsurile de siguranță care vor fi în vigoare la acea dată, s-ar putea să fim nevoiți să ne vedem online. În acest caz, fiecare participant va beneficia de acces gratuit la o ediție viitoare a acestui training.

TI-AR FI DE FOLOS SĂ?
colaborezi eficient cu diferitele tipuri de oameni cu care interacționezi;
îți adaptezi nivelul limbajului astfel încât să poți vorbi pe limba oricui,
fii bun(ă) la rezolvarea conflictelor interumane, în orice context;
folosești mai eficient timpul și resursele de care dispui;
îți îndeplinești obiectivele care implică oameni mai repede și cu un consum de energie mai scăzut;
știi să folosești cuvintele și limbajul, atât cel verbal și mai ales cel non-verbal, în mod conștient, oricând ai nevoie de ele;
construiești rapid conexiuni și relații noi și mai ales să le menții și să le îmbunătățești pe cele pe care le ai deja;
și în esență să comunici eficient?
Dă-mi un semn și hai să povestim cum te poate ajuta acest training!

CE VOM FACE CONCRET?
Întâi de toate, o introducere consistentă în Programare Neuro-Lingvistică și a ceea ce functionează în NLP, în contextul comunicării.

Vom învăța ceea ce în NLP numim arta conectării și cum să o folosim în mod conștient.
E o unealtă care pentru mine face diferența foarte des. Funcționează cu colegii sau partenerii de afaceri, cu familia și prietenii, funcționează chiar și cu copiii. Funcționează oricând.
Cu acest instrument la îndemână, s-ar putea să fii surprinsă când lumea din jur te va percepe ca fiind mult mai carismatică;

Probabil că ai auzit de faptul ca prima impresie e foarte importantă și poate să construiască sau nu o relație. Vom învăța tehnici concrete cu ajutorul cărora să ai controlul acelei prime impresii și să o faci excelent de fiecare dată, cu oricine.
Sau, dacă ai persoane cu care ai ratat oportunitatea asta, să poți schimba acum acea prima impresie;

Aud des în jur, chiar și pe stradă sau în restaurante, oameni care se plâng continuu de interacțiunile conflictuale avute la muncă sau în relații și cu care pierd o grămadă de timp și energie.
Știm cu toții că neadresate și nerezolvate, ele vor continua să conducă fix la același tip de interacțiuni, chiar și atunci când contextul este schimbat.
Vom învăța o metodă concretă pentru managementul conflictelor, care te va ajuta să-ți schimbi propria percepție asupra evenimentelor conflictuale și inclusiv să le eviți în viitor;

Vom învăța cum să influențăm situațiile din viața noastră și să le transformăm în situații win-win;

S-ar putea să nu fii conștient de asta încă, dar ai o preferință pentru felul în care-ți vorbesc ceilați și pentru limbajul pe care ei îl folosesc.
Există oameni care vorbesc "pe limba ta" și oameni care îți par "de pe altă planetă", nu-i așa?
Și, bineînțeles, nu ești singurul. Toată lumea are o anumită preferință.
Vei învăța să o descoperi pe a ta, apoi pe a celor din jur și mai mult, vei învăța să te folosești de asta, cu integritate, astfel încât ceea ce comunici celorlați să fie ascultat și înțeles.

Vom învăța cum ne putem folosi de comunicare pentru a potența modul în care învățam;

+ un segment surpriză care te va face să te simți și precum un magician.
Vom avea demo-uri pentru fiecare tehnică și vom practica împreună tot ceea ce învățăm.

CE NU ESTE ACEST TRAINING?
Nu este un training motivațional care-și pierde efectul in 2-3 zile. Vei lua acasă informații și tehnici concrete, aplicabile în viața reală, testate și folosite cu succes de către o mulțime de oameni din domeniul NLP și cu care vei putea să schimbi ce nu funcționează acum în viața ta, în contextul relațiilor și al comunicării.

TRAINER: RĂZVAN IVAȘCU
Trainer NLP certificat de către American Board of Neuro-Linguistic Programming (ABNLP)
Performance Coach
Master Practitioner în Time Line Therapy™ și Hipnoză.
Atunci când sunt în afara sălii de training, practic coaching-ul cu scopul creșterii performanței clienților mei, citesc, alerg, călătoresc, și de ceva vreme încoace, practic arta de a mă pune în situații inconfortabile.

DETALII ȘI ÎNSCRIERI
Locul se rezervă prin plata unui avans.
Înainte de a te înscrie vreau să mă asigur că acest training e valoros pentru tine. Contactează-mă direct Messenger sau sună-mă la numărul de telefon 0745 012 715 și pornim de acolo.

Trăim într-o lume care se schimbă într-un ritm alert, cu multe incertitudini și unde o comunicare clară și eficientă e diferența care poate face diferența. Alege să faci ceva pentru tine și hai să îmbunătățești modul în care comunici pentru tot restul vieții.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?