Wanderlust Symphonie

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Ianuarie 2020, 18:00 Joi
Locul:Cluj, Auditorium Maximum

Descriere

Young Famous Orchestra, Vladimir Agachi și Deutschsprachiger Wirtschaftsklub Nordtransilvanien te invită în prima călătorie muzicală din 2020!

Pentru că anul tău nou vine cu rezoluții noi. Și experiențe noi. Și culturi noi. Și oameni noi. Și provocări noi. Și speranțe noi. Și sentimente noi. Și mai bune. 

bilete -> http://bit.ly/WanderlustSymphonie

2020 începe cu un concert de muzică simfonică reinventat în spirit nemțesc la Cluj-Napoca. Este modalitatea prin care clubul german a ales să sărbătorească zece ani de existență în Transilvania, o existență caracterizată de apropierea de mediul de afaceri și de comunitatea locală. Biletele au fost puse în vânzare online pe eventbook.ro, iar offline la cinematograful Florin Piersic și în rețeaua Humanitas.

O adevărată călătorie muzicală în timp și spațiu (sugerată chiar prin alăturarea termeni lor nemțești “wandern”= a călători, “die Lust”= pasiune, dorință), programul este unul 100% cu spirit nemțesc și cuprinde Strauss, Mozart, Brahms, dar și Enescu și alți compozitori români, pentru a transpune, astfel, colaborarea culturală germano-română prin business și artă din mediul de afaceri direct pe scenă, în fața publicului meloman.

Înainte de începerea concertului, proprietarii de business și antreprenorii transilvăneni pot să profite de o sesiune de networking în foyer, în care pot cunoaște potențiali parteneri de business într-un mod transparent și autentic: în afara spațiilor de birouri, dornici să îmbine utilul cu plăcutul și să pună bazele unei legături care întărește metafora colaborării trainice dintre spațiul germanofon și cel românesc mult dincolo de sala de spectacol.

Povestea clubului DWNT a început în 2009, atunci când Ludger Thol, un neamț mutat în Cluj-Napoca, a pus bazele unor întâlniri lunare necesare pentru experți în căutare de soluții, veniți din Germania, Austria și Elveția, care să faciliteze acomodarea și gestionarea unor bune practici în mediul de afaceri local de la acea vreme. Prin sesiuni de consultanță, mediere și discuții cu specialiști care au adus valoare modelelor lor de business, întâlnirile s-au concretizat într-o asociație, iar membrii lui au reușit să crească împreună și să-și traducă reușitele în impact real asupra comunității în care s-au format. Invesțiile în zona Clujului și Transilvaniei au adus și continuă să aducă cu sine zeci de mii de joburi create, forță de muncă și venituri la bugetul local și național, consolidând simultan reputației României în general, și a Clujului, în special, în afara țării.

În 2020, așadar, arta colaborării ajunge pe scenă! Implicarea Young Famous Orchestra este departe de a fi întâmplătoare, una dintre cele mai importante perioade din formarea dirijorului Vladimir Agachi având loc chiar în Germania, la Berlin.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?