Vița de Vie

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Noiembrie 2019, 20:00 Sâmbătă
Locul:Cluj, Form Space
Evenimentele trecute
  • 6 Aprilie 2019, 21:00 Sâmbătă
  • 24 Martie 2018, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Viţa de Vie sărbătoreşte 20 de ani de la lansarea albumului lor cult, Fenomental (1999), printr-un turneu în cadrul căruia îl vor cânta integral.

Lansat în 1999, FENOMENTAL este un album cult, primul disc de aur al unei trupe de rock din România (peste 1.000.000 de unităţi vândute), având ca main assets “Basul şi cu toba mare” şi un ambalaj cu totul şi cu totul diferit, o cutie de medicamente.
Plecând de la premisa că muzica este medicament, pe langa aspectul ambalajului, inlayul este conceput ca o prescripţie care conţine Modul de administrare, Compoziţie, Indicaţii, Contraindicaţii și Reacţii adverse, la fel ca orice alt produs farmaceutic de pe piaţă.

Este primul disc românesc înregistrat, mixat şi masterizat integral în afara ţării (Germania), cu premii obţinute pentru cel mai bun album rock, cel mai bun videoclip şi cea mai buna piesă rock (Basul şi cu toba mare), fiind albumul care a pus Viţa de Vie în primul eşantion al trupelor româneşti.

Anul acesta, împlinindu-se 20 de ani de la lansarea lui, Viţa de Vie pregăteste un turneu şi o reeditare a acestuia într-o ediţie limitată de 300 de unităţi numerotate în format vinyl de 180 grame, concretizându-se în acelaşi timp prima apariţie discografică în acest format a trupei.

Vița de Vie FENOMENTAL XX înseamnă:
- Adrian Despot – chitară şi voce
- Sorin Tănase – tobe
- Cezar Popescu - chitară
- Adrian Ciuplea – bass
- Mihai Ardelean – clape

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?