Riverside live

Imagini

Informații

Data: 6 Septembrie 2022, 20:00 Marți

Descriere

Riverside revin in Romania pentru un show la Cluj-Napoca pe 6 septembrie in /FORM Space. Concertul face parte din turneul care aniverseaza 20 de ani de activitate ai trupei. Biletele cumparate pentru showul care trebuia sa aiba loc in 2020 raman automat valabile.
Riverside vin din Polonia iar muzica lor este rezultatul a trei artisti care provin din medii diferite, iar rezultatul este un progressive metal inedit.
Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut si pentru colaborarile cu formatii precum Behemoth, artistul lucrand la celebrul album 'The Satanist, Piotr Kozieradzki care a colaborat si cu Hate, tot din Polonia si Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.
Pana in prezent, in cei 20 ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, Wasteland ajungand in topurile muzicale din 7 tari.
Formatia face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, insa tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artisti in procesul de creatie a muzicii, fac soundul Riverside unic.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Biletele costa 75 de lei pana pe 1 august, 100 de lei dupa 1 august si 120 de lei la intrare.
La toate biletele se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?