Ride on Harmony - un concert-experiență

Imagini

Informații

Data: 30 Iunie 2022, 21:00 Joi
Locul:Cluj, Piața Unirii Cluj-Napoca
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Ride on Harmony - un concert-experiență
Începutul evenimentului:30 Iunie 2022, 21:00

Descriere

Pentru prima dată în România, în cadrul celei de a VI-a ediții a festivalului Opera Aperta, pasiunea pentru operă și cea pentru motociclete se întâlnesc în Ride on Harmony powered by Rombat. Șase artiști ai Operei Naționale Române, toți motocicliști pasionați, vor schimba smoking-urile și rochiile de seară cu ținute de bikers, într-un concert cu motoare, lumini puternice și hit-uri internaționale.
Soliștii Florin Estefan, Diana Tugui, Iulia Merca, Cristian Mogosan și Simonfi Sandor vor fi acompaniați în această aventură de celebrul pianist Mihai Diaconescu, cel care a făcut deja înconjurul marilor scene ale lumii, începând cu Filarmonica din München, la doar 12 ani.
Ride on Harmony, oferit publicului în parteneriat cu Transilvania Bikers, va fi un veritabil drive-in pentru motocicliști, care sunt așteptați la concertul din Piața Unirii pe două roți.
Concertul dă șansa artiștilor clujeni să aducă la viață hit-uri internaționale reorchestrate, precum Nel blu, dipinto di blu (Volare), Maria de Buenos Aires, I feel pretty, Parla piu piano din celebrul film The Godfather, My way sau Don't stop me now, semnat de The Queen.
Intrarea la acest concert este liberă pentru public.
Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?