QUEEN TRIBUTE: BOHEMIAN SYMPHONY

Imagini

Informații

Data: 7 Septembrie 2022, 20:00 Miercuri
Telefon Informații: 0744453758
Locul:Cluj, Zazen

Descriere

Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, de la Cluj-Napoca,

se amână pentru luna martie a anului viitor.

Spectatorii pot păstra biletele, pot solicita returnarea contravalorii biletelor sau preschimbarea lor în vouchere pentru alte concerte.

The Show will go on, dar nu pe 7 septembrie 2022, așa cum era programat. Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, de la Cluj-Napoca, se amână pentru luna martie a anului viitor. Data exactă va fi anunțată de organizatori în perioada imediat următoare. Schimbarea de program survine din cauza infectării cu COVID-19 a unora dintre artiștii care trebuiau să concerteze în România. Biletele achiziționate pentru acest concert rămân valabile.

Organizatorul le pune la dispoziția spectatorilor care și-au achiziționat bilete pentru reprezentația de la Cluj-Napoca mai multe opțiuni în ceea ce privește biletele. Astfel, fanii pot:

păstra biletele pentru concertul de anul viitor
opta pentru restituirea banilor
solicita preschimbarea biletelor în vouchere de acces la oricare dintre concertele organizate de Mira Show.

Opțiunea în ceea ce privește biletele poate fi formulată până pe 15 septembrie 2022. După această dată, solicitările formulate de fani nu vor mai putea fi onorate.

Organizatorii anunță și o surpriză pentru fanii care își vor păstra biletele pentru pentru concertul din primăvara anului viitor. În timpul show-ului va fi organizată o tombolă care va avea 30 de câștigători. Toți vor avea ocazia de a-i cunoaște personal pe artiști, la cocktailul care va avea loc după încheierea spectacolului.

Vouchere pentru concerte în premieră, la Cluj-Napoca:

Pentru prima dată în România, trupa italiană ”Le Dolce Vita” va urca pe scena Casei de Cultură a Studenților, pe 23 octombrie 2022, începând cu ora 20.00. Trio-ul, format din Jade Tripaldi, Giada Mercandelli și Martina Barani, a fost comparat cu Il Volo, variantă feminină. Artistele au fost, de altfel, alese să interpreteze versiunea în portugheză a celebrului hit mondial al celor de Il Volo, Grande Amore. La Cluj, celor trei artiste li se vor alătura invitații speciali Riccardo Fogli, Elisabeta della Santa & Fabio Ciardella.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: https://bit.ly/3RiBwAI

Al Bano & Romina Power își reiau turneul internațional întrerupt, în 2020, din cauza pandemiei de Covid-19 și vor concerta pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, pe BT Arena Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de soliști din muzica internațională, Al Bano & Romina Power vor interpreta, pentru prima dată împreună în fața publicului clujean, atât melodiile care i-au consacrat (”Felicita”, ”Sempre Sempre” ”Liberta” etc), dar și piesele incluse pe cel mai recent album.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua MyTicket: https://bit.ly/3q1vvMJ

Membrii misteriosului proiect ”Enigma” vor concerta, pentru prima dată în România, pe 11 decembrie, de la ora 20:00, la BT Arena din Cluj-Napoca. Deși a fost nominalizată de trei ori la Premiile Grammy și a vândut peste 120 de milioane de discuri, trupa nu a apărut niciodată în emisiuni live sau în turnee. Vânzările record și fețele ascunse au făcut din ”Enigma” unul dintre cele mai populare și misterioase proiecte muzicale ale ultimelor decenii. Andru Donalds, Angel X și Fox Lima sunt ”Original Enigma Voices” și vor interpreta cele mai cunoscute melodii ale trupei româno-germane ("The Rivers of Belief", "Amen", "Return to Innocence" etc.).

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Entertix: https://bit.ly/3cJ3430

CONTACT

Organizator

Mira Sinca

0744 453 758

La 76 de ani de la nașterea lui Freddie Mercury,

hiturile celui mai mare cântăreț rock al tuturor timpurilor se aud la Cluj-Napoca.

The show will go on pe 7 septembrie 2022, în parcul Zazen!

Timpul nu așteaptă pe nimeni (Time waits for no one), nici măcar pe Freddie Mercury. Pe 5 septembrie 2022, genialul artist britanic ar fi trebuit să împlinească 76 de ani. Două zile mai târziu, noi îi celebrăm memoria la Cluj-Napoca, printr-un concert tribut. Pe 7 septembrie, de la ora 20:00, primul turneu internațional al Bohemian Symphony Queen Tribute ajunge și în România, la Cluj-Napoca, pe scena din Parcul Zazen.

Într-o formulă cu totul specială, patru cântăreți, alături de o trupă rock și o orchestră simfonică vor reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock marca Queen. Show-ul este scris de Giacomo Vitullo și regizat de maestrul Luca Bagagli, unul dintre cei mai apreciați dirijori europeni contemporani. Bohemian Symphony este un omagiu adus lui Freddie Mercury, primul artist care a îmbinat amețitoarele note ale muzicii rock cu glorioasa muzică de operă.

“Sunt foarte fericită că acest vis devine realitate! Iubesc muzica trupei Queen, și demult îmi doream să organizez un concert tribut Queen. Iar acum totul este posibil datorită acestui mix inedit gândit în jurul a patru voci impresionante. Plus trupa rock electrizantă, iar orchestra îți face pielea de găina. Abia aștept să-i ascult live chiar de pe scena clujeană”, a declarat Mira Sinca, organizatorul concertului.

O experiență audio-vizuală complexă

Organizatorii promit o experiență muzicală completă, pentru că “Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute” nu va fi doar un concert, ci un show care va capta toate simțurile, un spectacol memorabil, o combinație între muzică și efecte vizuale spectaculoase.

Alessandra Ferrari, Roberta Orru, Damiano Borgi și Andrea Casali sunt cei patru soliști italieni care vor pune în scenă cele mai mari hituri ale trupei Queen. Bohemian Rhapsody, Somebody to love sau The show most go on se vor auzi pe scena din parcul Zazen, pe 7 septembrie. Talentați, cu o prezență scenică impunătoare, cei patru artiști acoperă o vastă paletă de stiluri muzicale, de la operă la rock, datorită vocilor puternice și versatile care au impresionat spectatorii pe numeroase scene europene și mondiale. De altfel, Damiano Borgi este cunoscut publicului din România. În 2018, el a câștigat Premiul Județului Brașov la Cerbul de Aur.

Cei patru artiști vor fi acompaniați de o orchestră complexă, coordonată de maestrul Luca Bagagli, și de energia unei trupe rock formată din artiștii Enrico Scopa, la clape, Andrea Palmeri, la percuție, Giacomo Vitullo, bas, și Lorenzo Milone, la chitară.

“Ei au avut foarte multe spectacole pe cele mai importante scene italiene. Acum, au primul lor turneu internațional în care au ales să includă și România. Este o onoare pentru mine să mă ocup de organizarea concertului lor în Cluj-Napoca”, a adăugat Mira Sinca.

Facebook event: https://fb.me/e/1YTIKwvY6

BILETE

My Ticket: https://bit.ly/3cymtTY

Entertix: https://bit.ly/3zokgDh

Eventim: https://bit.ly/3IUIHeV

VivaBilet: https://bit.ly/3QYxUD1

În Librăriile Cărturești

La tel.: 0757643978

Parteneri: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, PMA Invest, Media Dome,

Parteneri media: Radio România Cluj, I Like Cluj, Cluj 4 Ever, Transilvania Reporter, EBS Radio, VIACLUJ.tv, ClujToday, Piața A-Z,

CONTACT

Organizator:

Mira Sinca

0744453758

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?