Primăvara începe cu tine

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 Martie 2021, 20:00 Joi

Descriere

Joi, 4 martie 2021, de la ora 20:00, ne reîntâlnim la evenimentul online „Primăvara începe cu tine” , un concert caritabil live, susținut de Trupa Arpy & ZIP Band, organizat de Aroma pentru a susține deschiderea unei școli de meserii pentru copiii care ies din sistemul de protecție realizat de Asociația Lumea Ca Lumea.
Proiectul „Școala de meserii’’ constă în deschiderea unei școli de formare profesională și are ca scop integrarea tinerilor din sistemul de protecție a copilului și a tinerilor din familii defavorizate pe piața muncii pentru a combate fenomene precum: sărăcia, cerșetoria, traficul de droguri și traficul de persoane. Pe parcursul unei perioade între 1 și 3 ani, în funcție de vârstă, copii și tineri vor beneficia de consiliere profesională, întâlniri cu specialiști, își vor alegere o meserie ce doresc să o urmeze, vor face vizite în cadrul companiilor și vor frecventa cursuri de formare profesională.
Donează acum în contul bancar al Asociației Lumea ca Lumea: RO12BRDE130SV99097871300
Detalii găsiți pe https://lumeacalumea.ro/
Trupa Arpy & ZIP Band este una din cele mai cunoscute trupe de cover din Cluj. Formula actuală este formată din 9 membrii tonici, cu mulță voie bună ce o transmit mai departe publicului. De-a lungul anilor am petrecut împreuna la numeroase nunți, aniversări sau revelioane , iar de fiecare dată au reușit să fie sufletul petrecerilor.
Concertul va fi difuzat live gratuit pe pagina nostră de Facebook, iar în loc de bilete vă cerem să donați pentru copiii și tinerii din sistemul de protecție.
Vă invităm pe 4 martie de la ora 20:00 să ne arătați că primăvara începe alături de voi.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?