OTROS AIRES - Electrotango from Argentina

Imagini

Informații

Data: 24 Mai 2022, 20:00 Marți

Descriere

Otros Aires, una dintre cele mai populare trupe electrotango din Argentina, va susține un concert live la /Form Space marți, 24 mai.
După reprezentațiile de la Opera Națională Română și apoi la prima ediție a Jazz in the Park, grupul repune Cluj-Napoca pe harta ultimului turneu european, show-ul lor promițând o excursie de 90 minute prin istoria muzicii tango și milonga.
Un proiect muzical născut în Barcelona anului 2003 din inițiativa muzicianului si arhitectului argentinian Miguel di Genova, Otros Aires și-a propus o remodelare a ritmurilor clasice argentiniene cu mijloacele muzicii electronice moderne, armonizând structuri de la început de secol 20 cu linii melodice si versuri din secolul 21.
Ajuns la 17 ani de carieră artistică, reflectată in 6 albume de studio, 1 album live si un DVD documentar, Otros Aires a contorizat pînă în prezent concerte în peste 250 de orașe din Europa si de pe cele două continente americane. Muzica lor a putut fi auzită in emisiuni TV precum „Dancing with the Stars” si „America’s Got Talent” sau in programul britanic „Strictly Come Dancing”.
În 2018, Otros Aires a fost recunoscut de administrația locală din Buenos Aires drept un proiect muzical definitoriu pentru patrimoniul cultural argentinian.
Primele 200 de bilete puse la vânzare online vor putea fi achiziționate la prețul de 79 lei + taxe, restul biletelor urmând să aibă un cost de 99 lei + taxe. La intrare biletele vor costa 120 lei + taxe, în limita disponibilității.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?