Nightlosers LIVE

Imagini

Informații

Data: 17 Iunie 2022, 20:30 Vineri

Descriere

"Nightlosers canta la Cluuuj, pe 17 Iunie in HARDWARD PUB!
Nightlosers este o trupă înfiinţată în Cluj-Napoca în 1994, care cântă blues ardelenesc, un fel de etno-blues postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt presărate cu intervenţii etno ale minorităților conlocuitoare, mai ales cele din Transilvania, combinate în conformitate cu o imagine a formaţiei ce pare desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de ţărani aflaţi sub influenţa alcoolului lasă impresia că au ajuns întâmplător pe o scenă.
În cei peste 20 de ani de existenţă, formaţia Nightlosers a susţinut concerte la festivaluri organizate în numeroase ţări din Europa, dar şi în oraşe din Statele Unite şi Canada.
In România, grupul este cunoscut și pentru piese precum ”Beţivan ratat” şi ”Dragostea-i ca şi o râie”, care reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent la rândul lui în concertele formaţiei.
Trupa Nightlosers este compusă în prezent din Hanno Hoefer, Jimi Laco, Lucian Pop, Grunzo Geza, Péter Attila şi Claudiu Purcarin. Formaţia a lansat patru albume de studio - ”Sitting On Top Of The World” (1994), ”Plum Brandy Blues” (1998), ”Rhythm & Bulz” (2004) şi ”Cinste lor” (2013).
IMPORTANT:
Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal, care trebuie sa prezinte dovada de tutore.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri. "

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?