Motorama

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Martie 2019, 21:00 Luni
Preț: 35 - 45 - 50 lei
Locul:Cluj, Form Space

Descriere

Waves With No Ends:
Motorama s-au născut pe meleagurile rusești la Rostov-on-Don în 2005. Au lansat până acum cinci albume de studio, două mini-albume şi o serie de single-uri.

Vocea lui Vladislav Parshin a fost adesea comparată cu cea a lui Ian Curtis, iar cântecele lor sunt doar în limba engleză. Acest lucru, plus faptul că primele două mini-albume Motorama au un stil ce rezonează atât de bine cu post-punk-ul clasic, a condus la multe aluzii de copiere a binecunoscutei trupe britanice Joy Division.

Comparaţiile au încetat odată cu lansarea primului LP al grupului, Alps. Acest album a inclus tonalităţi de New Wave și Indie pop, iar muzica lor în general a devenit mult mai luminoasă și mai melancolică, decât depresivă.

Pentru o trupă dintr-un port sudic de lângă granița cu Ucraina, Motorama seamănă cu nişte New York-ezi care emulează sunetul din Manchester-ul anilor '80. Ar fi absurd dacă rezultatul nu ar suna atât de sublim.

Îi puteți vedea pe 18 Martie la FORM SPACE din Cluj-Napoca.

BILETE:https://eventbook.ro/music/bilete-motorama-live-cluj?fbclid=IwAR2JZHvRvkPWQbnU6aekVzcVGeMlNeiC2PNxs4a2sFhZKKsHHWluEuQE4Bg

Bilete în format fizic îți poți cumpăra de la Librăria Humanitas Cluj și Cinema Florin Piersic

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?