Mihail

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Iunie 2021, 20:00 Vineri

Descriere

Pe 11 iunie, Mihail vine la L'Autre Cafe din Cluj-Napoca cu piesele pe care le cunoașteți și, poate, cu o surpriză, căci le pregătește ceva fanilor săi.

Bilete concert Mihail la L'Autre Cafe
Acces General - 49 lei
Info acces:
Locurile la mese sunt alocate aleatoriu, mesele fiind de 4 și 6 locuri. Dacă sunteți 4 sau 6, achiziționați biletele ca atare, sau telefonați L'Autre Cafe pentru a sta la aceeași masă.
Organizatorii vă roagă să respectați normele COVID în vigoare.
Mihail este una dintre cele mai fresh și versatile apariții de pe scena muzicii românești actuale, care a fermecat instant publicul prin refrene pătimașe și un timbru vocal inconfundabil. Hit-ul "Ma ucide ea", un mix de funk, blues si pop l-a adus în prim plan în fața publicului din România și i-a conferit un succes fulminant, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016, acumulând până în momentul de față aproape 70 de milioane de vizualizări pe Youtube. Influențele indie-alternative din creațiile sale au apărut odată cu "Simt că ne-am îndepărtat" reprezentând primul pas spre "reinventare" a artistului, direcție ce avea să se continue prin single-ul "Who You Are".

În prezent, Mihail lucrează la primul său album. Materialul o să conțină 11 piese, care sunt în proporție de 90% finalizate. Acesta o să fie însoțit de o serie de videoclipuri, dintre care două sunt deja filmate integral, iar unul 50%.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?