Mihail

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Noiembrie 2019, 20:00 Duminică
Locul:Cluj, Form Space
Evenimentele trecute
  • 23 Martie 2019, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Unul dintre cei mai eclectici artiști din industria muzicală autohtonă, Mihail profită de fiecare șansă pentru a se reinventa și a aduce un sound nou proiectului său.
Mihail a luat publicul român prin surprindere cu “Mă ucide ea”, desemnată a doua cea mai difuzată melodie din 2016, ce a acumulat peste 70 de milioane de vizualizări. Recunoașterea internațională a cunoscut-o odată cu lansarea “Who You Are”, piesa care a ajuns în fruntea topurilor din România și Italia.

Cunoscut până atunci ca și “băiatul cu chitara”, noul single a venit însoțit de o nouă direcție muzicală, un mix de muzică electronică, alternativ și pop prezentat în exclusivitate prin intermediul unui show la festivalul Untold în 2017.Anul 2018 a fost marcat de un turneu extensiv în Italia, unde “Who You Are” a fost desemnată cea mai difuzată piesă internațională din acel an, alături de prezențe la diferite festivaluri din România și nu numai: Untold, Afterhills, Awake, BurgerFest, Street Food Festival, Sopot Festival (Polonia), Wind Music Awards (Verona), Batiti Live (Italia), Wind Summer Festival (Roma) și două concerte speciale în /Form Space și Control Club.

“End Of Summer Session”, o sesiune filmată într-un cadru intim la apus, pe un acoperiș din Cluj și lansat în septembrie, accentuează noua direcție muzicală, prezentând conceptul live al artistului pe parcursul a patru piese. A fost urmat la scurt timp de single-ul “Dorul mă ia”, un precursor pentru primul său material discografic ce urmează a fi lansat în urmatoarele luni.
Mihail a încheiat anul pe una dintre cele mai importante scene din lume, în cadrul concertului anual de Crăciun de la Vatican, după ce cu câteva zile înainte a susținut un întreg concert în exclusivitate pentru Rai Radio 2.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?