Innamorato di te - Eveniment caritabil

Imagini

Informații

Data: 9 August 2022, 20:00 Marți
Locul: SunGarden Resort

Descriere

Innamorato di te
Eveniment caritabil

Efrem Ciprian Lupescu este un băiețel de 4 ani și opt luni care, până acum câteva luni, era un copil sănătos și zglobiu . Însă, după o serie de boli specifice ale copilăriei, care au fost tratate și depășite cu bine, băiețelul a continuat să se plângă de alte dureri . O serie de investigații mai amănunțite a scos la iveală un diagnostic necruțător: neuroblastom de gradul 4, cu multiple metastaze în tot organismul.
„Innamorato di te” este un eveniment caritabil organizat pentru a-l sprijini pe Efrem în lupta sa cu această formă agresivă de cancer, organizat de baritonul Florin Estefan, Opera Națională Română din Cluj și Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR), în parteneriat cu FSP Global, Sun Garden și Quadrion.

EFREM ARE NEVOIE DE PESTE 700.000 EUR
Efrem nu a împlinit încă cinci ani, însă este obligat să se lupte pentru viața lui. De peste 3 săptămâni este internat într-un spital din Cluj-Napoca, împreună cu mama sa, Marcela Lupescu, și urmează un tratament pentru forma agresivă de cancer cu care a fost diagnosticat. Însă șansa lui la viață este în străinătate, într-un spital din Franța . Este o cale lungă și anevoioasă pe care o are de parcurs micuțul, dar extrem de necesară pentru ca tratamentul să dea rezultate.
Din păcate, această șansă presupune un efort financiar imens, de peste 700.000 de Euro. Pentru colectarea acestor fonduri s-au implicat mulți oameni cu inimă mare , rude, prieteni, oameni de vază, instituții media, dar și instituții publice. Toți susțin familia atât prin organizarea evenimentelor caritabile, cât și prin dorința de a le fi aproape. Dar suma integrală nu a fost, încă, atinsă.


DRAGOSTEA ️ PENTRU MUZICĂ POATE SALVA O VIAȚĂ
”Innamorato di te” (Îndrăgostit de tine) e un spectacol ÎN AER LIBER care va aduce muzica senină italiană într-un cadru natural deosebit, în grădinile de la SunGarden, o locație elegantă, departe de agitația orașului.

Tenorul Eusebiu Huțan și baritonul Florin Estefan, acompaniați de Emy Drăgoi la acordeon , Alessia Drăgoi, la vioară , alături de un ansamblu de instrumentiști, vor interpreta unele dintre cele mai apreciate cântece italiene, precum „Vivo per lei", „Caruso", „Parla piu piano" sau „Nel blu di pinto di blu" (Volare).

PENTRU ACEIA DINTRE DVS. CARE NU AU MAȘINĂ SAU PUR ȘI SIMPLU DORESC SĂ O LASE ACASĂ, ASIGURĂM TRANSPORT GRATUIT. VĂ RUGĂM COMPLETAȚI ACEASTĂ INFORMAȚIE ÎN FORMULARUL DE ÎNSCRIERE.
Sunteți invitați să dăruiți, fiecare, câte puțin din bucuria voastră cauzei lui Efrem, prin intermediul unei muzici pline de sensibilitate . Numai împreună putem aduce lumină și speranță unui băiețel de numai patru ani care ar trebui să aibă toată viața în față, dar care trebuie să poarte acum o luptă cu o boală nemiloasă .
Suntem siguri că generozitatea d-voastră îi va oferi lui Efrem această șansă .
ÎNREGISTRARE PENTRU PARTICIPARE
Haideți să îl ajutăm pe Efrem să aibă o copilărie frumoasă!
Pentru a participa la eveniment este necesar să vă înregistrați urmând instrucțiunile din linkul de mai jos:
LINK înscriere: https://forms.gle/Ub4Z3mVAQ555pTJJ7
CUM ÎL PUTEM AJUTA PE EFREM SĂ SE BUCURE DE COPILĂRIE
Participarea la evenimentul „Innamorato di te” presupune:
achitarea, în prealabil, a taxei obligatorii de consumație (aperitive și prosecco de întâmpinare*), în valoare de 50 lei, care merge către localul unde se organizează.
*Consumația suplimentară se achită în momentul plasării comenzii, la bar.
donații la fața locului : invitații care doresc să contribuie suplimentar pentru tratamentul lui Efrem o vor putea face, numerar sau cu cardul, prin mijloacele puse la dispoziție pe toată durata evenimentului.
Dacă timpul nu vă permite să ne fiți alături la concert, dar doriți să îl sprijiniți pe Efrem, o puteți face oricând , folosind una dintre următoarele modalități:
BT Pay: 0748 08 05 89
Revolut ID: @monicabm5
PayPal: lupescu0adrian@gmail.com
Donații, în lei sau euro, se pot face și în următoarele conturi, deschise de familie la Banca Transilvania, ING Bank și Banca Comercială Română:
BT Ron: RO68 BTRL 0130 1201 C647 60XX
ING Ron: RO20 INGB 0000 9999 1264 9642
BCR Ron: RO40 RNCB 0298 0753 4436 0001
BT Euro: RO43 BTRL 0130 4201 C647 60XX
ING Euro: RO62 INGB 0000 9999 1264 9662
BCR Euro: RO45 RNCB 0298 0753 4436 0008

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?