Fleshgod Apocalypse, Omnium Gatherum

Imagini

Informații

Data: 23 Octombrie 2022, 20:00 Duminică

Descriere

Formația italiană FLESHGOD APOCALYPSE va susține un turneu prin Europa în perioada septembrie – noiembrie 2022. Inițial, trupa ExDeo a fost invitată să participe în cadrul acestui turneu programat inițial pentru 2021 (reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus pentru 2022) însă, din motive ce țin strict de formație, prezența acesteia pe scenă nu va mai fi posibilă în cadrul acestui turneu.
Noua formație invitată să se alăture italienilor de la Fleshgod Apocalypse pentru turneul din 2022 este OMNIUM GATHERUM, din Finlanda.
În cadrul concertului din România (22.10.2022 – Quantic Club din București / 23.10.2022 – /Form Space din Cluj-Napoca) vor mai cânta formațiile: Chaoseum (Elveția) și Irony Of Fate (Elveția)
Biletele online sunt disponibile prin AmBilet.ro ( https://www.ambilet.ro/.../fleshgod-apocalypse-ex-deo-la.../ ) la următorele prețuri:
Presale 1 ( 50 bucăți) = 69 lei
Presale 2 (disponibile până în preziua evenimentului) = 79 lei
Normal Acces (disponibile în ziua evenimentului) = 85 lei
La prețurile de mai sus se adaugă taxa de ticketing de 6 lei / bilet.
Biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile pentru noile date de concert.
Persoanele care doresc rambursarea biletelor achiziționate până în prezent trebuie să trimită un email la contact@ambilet.ro în termen de 30 de zile de la prezentul comunicat, respectiv până pe data de 20 noiembrie 2021.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?