E-an-na

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Noiembrie 2019, 21:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 9 Martie 2019, 20:00 Sâmbătă
  • 19 Octombrie 2018 Vineri

Descriere

Dragi clujeni! Suntem încântaţi să vă anunţăm că revenim în superbul vostru oraş.
Petrecerea de 8 martie se extinde încă o noapte, în care ne-am gândit să ne arătăm şi noi aprecierea faţă de fiintele gingaşe pe care le vom sărbători. Astfel am hotărât ca preţurile biletelor să fie următoarele:

La intrare în seara evenimentului:
Doamne - 15 RON
Domni - 25 RON

Vă aşteptăm pentru a petrecere împreuna o seara de pomina, sa o-nvârtim pe Tinca de ziua ei pâna se învârt si peretii cu noi!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?