David Garrett

Imagini

Informații

Data: 20 Mai 2022, 20:00 Vineri
Locul:Cluj, BTarena
Evenimentele trecute
  • 23 Octombrie 2020, 20:00 Vineri

Descriere

UPDATE: Concerte violonistului David Garrett, ce ar fi trebuit să se desfășoare în luna octombrie la București și Cluj, au fost reprogramate și vor avea loc în luna mai a anului viitor în cadrul noului turneu internațional "ALIVE". Astfel, artistul va concerta pe 20 mai 2022 la BT Arena din Cluj-Napoca.

Bilete concert David Garrett la BT Arena
Biletele deja achiziționate pentru concertele de la București și Cluj-Napoca își păstrează valabilitatea pentru noile date, iar persoanele interesate își pot cumpăra bilete în continuare:

VIP - 650 lei
Categoria 1 - 470 lei
Categoria 2 - 360 lei
Categoria 3 - 280 lei
Categoria 4 - 190 lei
Categoria 5 - 120 lei - sold out

"ALIVE" este celebrarea lui David Garrett, a revenirii sale pe scenă și a împărtășirii bucuriei unui concert live. Este imnul său pentru viață, oda speranței și un manifest pentru puterea muzicii. La fel de intim ca un concert în sufragerie, dar la fel de antrenant precum un spectacol susținut pe un stadion, noul turneu marchează un nou început pentru David Garrett. Prin abordarea stilului muzical crossover, artistul celebrează viața cu un repertoriu emoționant ce îmbină muzica clasică cu cele mai cunoscute melodii pop, garantând astfel audienței o experiență muzicală de neuitat.

Programul concertului "ALIVE" 2022 cuprinde un mix de melodii ce ating sufletele oamenilor, de la piese celebre cum sunt "What a Wonderful World", "Imagine" sau "Beauty and the Beast", la imnuri rock precum "Enter Sandman" sau "Paint it Black", și până la hituri antrenante ca "Happy" al lui Pharrell Williams, "Hit the Road Jack", "Thriller", "Bella Ciao" sau "Stayin’ Alive", ce vor ridica publicul în picioare. De asemenea, ca în toate concertele faimosului violonist David Garrett, muzica clasică și reinterpretările sale inovatoare vor avea rolul principal. Compoziții muzicale precum "Confutatis" de Wolfgang Amadeus Mozart, "Dansul Cavalerilor" de Sergei Prokofiev sau "Simfonia nr. 7" de Ludwig van Beethoven sunt doar câteva dintre momentele artistice care vor completa atmosfera magică a serii.

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Artistul combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?