Concert Caritabil "MUSIC for A DREAM"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Martie 2020, 20:00 Miercuri
Locul:Cluj, Auditorium Maximum

Descriere

Concert Caritabil Music for a Dream cu Dimma'S și Young Famous Orchestra

Music for a Dream​ este un concert caritabil organizat de agenția culturală Transilvania Classic împreună cu artiștii noștri colaboratori​ Dimma’S​ și ​Young Famous Orchestra ​.

Demersul nostru este de a sprijini strângerea de fonduri necesare operației unui băiețel de 3 anișori din Reghin, care necesită o operație de eliminare a unei tumori retroperitoneale și tratamentul aferent acesteia, la clinica Gustave Roussy din Franța.

În sensul acesta, am decis organizarea unui concert împreună cu artiștii mai sus menționați, cu un specific eclectic, urmând a fi interpretate genuri muzicale precum Pop-opera și coloane sonore din cinematografie. Ne vom lăsa purtați împreună, pe muzica acestora, de la Sinatra la Star Wars.

În fiecare zi lucrăm pentru a ne îndeplini visul nostru, însă pe 25 martie 2020, începând cu ora 19:00, alegem să credem în visul altcuiva și să o facem împreună. Prin muzică.

Evenimentul urmează să aibă loc într-o sală cu tradiție a comunității clujene: Auditorium Maximum, localizată în Clădirea Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 5

Prima parte a concertului va avea specificul Pop-opera Greatest Hits (de la Sinatra la Bocelli) și va fi susținută de grupul Dimma'S, format din Anton-Bronislaw Babiaș, Claudiu Chereji, Aurelian Filip și Nicolae Ilincăi.
https://www.facebook.com/dimmasofficial/

În partea a doua a evenimentului, ne vom bucura de momentele de excepție oferite de către Young Famous Orchestra, dirijată de către Vladimir Agachi. Programul acestora va avea ca specific coloane sonore cinematografice.
https://www.facebook.com/yforchestra/

Programul se va desfășura pe parcursul a aproximativ 90 de minute, cu două reprize muzicale a câte 30-35 de minute și o pauză în care invitații și spectatorii sunt invitați in foyer-ul sălii (parter) pentru a servi un pahar din sortimentele deosebite de vinuri pe care Crama Gârboiu (jud. Vrancea) le va pregăti pentru acest eveniment.

Scopul nostru este să reușim să contribuim fiecare la îndeplinirea unui vis, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare!

Biletele sunt disponibile online accesând link-ul următor >>
https://eventbook.ro/music/bilete-music-for-a-dream-concert-caritabil
sau în format fizic la Librăriile Humanitas și Cinema Florin Piersic.

Pentru mai multe detalii legate de modul de desfășurare al concertului sau despre cauza caritabilă, vă stăm la dispoziție.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?