Classic Unlimited

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Februarie 2019, 19:00 Marți
Locul:Cluj, Form Space

Descriere

Turneul național Classic Unlimited își continuă traseul prin locuri neconvenționale din toată țara. Neconvenționale pentru concerte de pian, dar obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi. În luna februarie 2019, concertele vor avea loc în Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Turda. Ajungem în galerii de artă, în librării, în hub-uri de lucru și de creație, în tipografie, în fabrică, într-o universitate.

Pianistul Bogdan Vaida interpretează piese de Brahms, Debussy, Enescu, Prokofiev și Ciprian Pop.

Accesul la concerte e liber, dar e nevoie de rezervarea și confirmarea locului. Rezervările se fac online aici:
https://www.classicunlimited.ro/concerts2019/cluj-napoca12-02-2019/

La eveniment, participanții pot dona o sumă la alegere, dacă doresc să susțină turneul.

Turneul național de muzică clasică Classic Unlimited este finanțat prin programul In stare de bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (www.instaredebine.ro).

Turneul Classic Unlimited a debutat în România în 2017. Am ajuns atunci în 9 locuri neconvenționale din țară, iar anul acesta continuăm turneul cu ediția a doua.

“Pentru mine a fost foarte interesant anul trecut să cânt în locuri neconvenționale. Bineînțeles că locurile au un rol important pentru felul în care mă simt la fiecare concert, pentru că am avut parte de culise foarte interesante. Dar poate mai mult au contat pentru mine oamenii care își duc viața sau activitatea de zi cu zi acolo, ei fiind cei care au dat locurilor respective viață și culoare. Am avut parte în cadrul turneului de multe <gazde> foarte faine, care - cel puțin așa am simțit eu - au influențat atmosfera fiecărui concert în moduri diferite”, spune Bogdan Vaida, solistul turneului Classic Unlimited.

Detalii despre turneu găsiți pe www.classicunlimited.ro.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?