Cine-concert: Faust

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Mai 2020, 19:00 Duminică
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

n maestru incontestabil al improvizației, Jean-François Zygel va acompania live Faust (1926), capodopera lui F.W.Murnau la #TIFF2020.

Duminică, 31 mai, de la 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj întâlnim un nume singular în muzica clasică - Jean-François Zygel, cel care a inițiat în 2002 cursurile de improvizație la pian la Conservatorul din Paris și este recunoscut pe plan internațional drept unul dintre cei mai buni artiști care acompaniază live filmele mute.

Cu umor și pasiune, Zygel a popularizat muzica simfonică în emisiuni radio și TV de succes din Franța și a colaborat cu nume precum Michel Portal, Ibrahim Maalouf, Bobby McFerrin, Antoine Hervé, Sly Johnson. Cel mai recent album al său, L'Alchimiste, a fost lansat de Sony.

„La TIFF, voi acompania pentru a 12-a oară incredibilul film realizat de genialul Murnau. Umbre și lumini, lacrimi și străfulgerări, o terifiantă luptă între bine și rău, haos și revelații, inocență și pierzanie. Forța de expresie și intensitatea imaginilor vă vor cuceri, sunt convins, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când am acompaniat acest film”, transmite Zygel.

Cine-concertul este organizat în parteneriat cu Institutul Francez.

Bilete: http://bit.ly/faust2020

Cardurile TIFF sunt acum disponibile!
Posesorii celor trei tipuri de carduri TIFF – X-Card, SuperCard și Iron Card – au 48 de ore la dispoziție pentru a-și procura în avans bilete la orice film sau eveniment special din program.
Totodată, cardurile oferă acces la un număr de proiecții și evenimente speciale.
Abonamentele pot fi achiziționate pe tiff.eventbook.ro și, în curând, pe aplicația oficială TIFF 2020.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?