BÖSENDORFER SPOTLIGHT I Recital de pian

Imagini

Informații

Data: 11 Decembrie 2023, 18:30 Luni

Descriere

Pianiști: În curs de stabilire...
Scenografie: Magdy Hawash
CATEGORIE SPECTACOL: RECITAL
Accesul se face strict pe baza completării formularului de înscriere din link-ul atașat.
Conceptul BÖSENDORFER SPOTLIGHT a luat naștere din dorința de a susține și promova tinerii pianiști ai zilelor noastre, având la bază un parteneriat între Opera Națională Română Cluj-Napoca și Colegiul de Muzică Sigismund Toduță Cluj-Napoca.
Acest proiect aduce, totodată, în atenția publicului larg, parteneriatul de prestigiu între Opera Română clujeană și cel mai vechi producător de piane premium la nivel mondial, Bösendorfer Klavierfabrik, care a pus la dispoziția instituției Pianul Bösendorfer 230 Viena.
Seria de evenimente BÖSENDORFER SPOTLIGHT continuă cu un Recital de pian deosebit, susținut de elevi ai Colegiului de Muzică Sigismund Toduță Cluj-Napoca. Evenimentul face parte din proiectul , un masterclass de pian susținut de prof. univ. Christophe Alvarez de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Programul va include lucrări din repertoriul pianistic al unor mari compozitori îndrăgiți: W.A.Mozart, F. Chopin, F. Liszt, B. Bartok, R. Paladi, M. Moskovski, P. I. Ceaikovski, G. Faure.
Recitalul nu are pauză și se va încheia în jurul orei 20:30.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?