Bogdan Ota - Recital de Pian - "Între Alb și Negru"

Imagini

Informații

Data: 24 Noiembrie 2023, 18:30 Vineri
Locul:Cluj, Sala Radio

Descriere

Recital excepțional de pian: "Între Alb și Negru" cu artistul Bogdan Ota
Asociatia Culturală “Bogdan Ota”, în parteneriat cu Radio Cluj vă invită la un eveniment muzical unic în peisajul cultural românesc - recitalul de pian "Între Alb și Negru", interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota. Evenimentul va avea loc la Sala Radio Cluj pe 24 noiembrie 2023 orele 18:30.

Bogdan Ota, recunoscut pe scena internațională pentru tehnica sa pianistică și capacitatea de a comunica emoții puternice prin intermediul muzicii, va oferi publicului o serie de compoziții originale în cadrul acestui recital. Aceste piese, de o sensibilitate rar întâlnită, vor purta ascultătorul într-o călătorie muzicală care oscilează între intensitățile clapelor albe și negre ale pianului, simbolizând contrastul dintre lumină și întuneric, speranță și disperare, bucurie și melancolie. Lucrările sunt compilate de pe cele trei albume lansate de artist până în prezent.

"Între Alb și Negru" nu este doar un regal muzical, ci și o meditație asupra naturii umane și a profunzimilor emoționale pe care muzica le poate atinge. Piesele compuse de Bogdan sunt adevărate povești sonore care vorbesc despre lumea interioară a artistului, dar și despre universul emoțional comun tuturor oamenilor.

Vă așteptăm cu drag să vă lăsați purtați în această călătorie unde fiecare notă este un pas în descoperirea sinelui și a peisajului emoțional care ne înconjoară.

"Între Alb și Negru" este o ocazie unică de a experimenta muzica în forma sa cea mai pură și emoționantă, și anume interpretată doar la pian.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?