AXiS | Electric Peace Tour 2023

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2023, 21:30 Sâmbătă

Descriere

Pe 25 noiembrie, trupa AXiS poposește în Cluj, la Zipp It, cu · ELECTRIC PEACE TOUR · turneul de lansare al celui de-al doilea material discografic al trupei.

AXiS, nume inspirat după cel de-al doilea material discografic al lui Jimi Hendrix, este un trio româno-sârb format în anul 2012 de către Ranko Varga, Dejan Kotarcic şi Silviu Dan Iliescu.

“Electric Peace”, lansat prin propria casă de discuri „Electric Peace Records”, este un album de rock clasic ce aduce aminte de era sfârșitului anilor ’60 și începutului anilor ’70. Scris în România și Serbia, înregistrat în Republica Cehă și mixat în SUA de către unul dintre cei mai prestigioși ingineri din industrie, Greg Gordon (Slipknot, Jet, Airbourne, Rival Sons etc.), Electric Peace a făcut înconjurul lumii.

Cu influențe din Led Zeppelin, Black Sabbath sau Rival Sons, povestea și soundul noului album este una cel puțin interesantă, pe care băieții abia așteaptă să o împărtășească.

Fideli celor mai mici detalii ale producției și tehnicilor de înregistrare din „vremurile bune”, dar cu o ușoară tentă modernă, albumul are propria sa identitate și dimensiune, oferind o nouă valenţă spiritului psihedelic ce-l învăluie.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?