American Symphonic Dream ANULAT

Imagini

Informații

Data: 31 Ianuarie 2023 Marți
Locul:Cluj, Auditorium Maximum

Descriere

Visul american este credință că oricine, indiferent de locul în care s-a născut sau în ce clasă s-a născut, își poate atinge propria versiune de succes într-o societate în care mobilitatea ascendentă este posibilă pentru toată lumea.
Prin tema concertului “American symphonic dream” susținut de Romanian Symphony Wind Orchestra dorim să aducem în atenția publicului lucrării musicale de o valoare deosebită precum:

New York Ouverture – K. Vlak
Hounds Of Springs – A. Reed
Beyond the Hortizont – Rossoano Galante
Alvamar Ouverture – J. Barnes
Hook – J. Williams
Glenn Miller Medley si multe altele într -un TURNEU NAȚIONAL 2023
Romanian Symphony Wind Orchestra, colectiv unic pe scena muzicală autohtonă, prima orchestră simfonică de suflători din România, a fost fondată în anul 2004 de către remarcabilul dirijor și manager artistic Florin Ciofică, cu sprijinul Sylviei Petre (absolventă a Julliard School of Arts din SUA) și al lui Aurel Manciu (director muzical al Standmusik Elzak din Germania) sub denumirea de Bucharest Wind Orchestra.

Cu un repertoriu extrem de variat, colectivul a reușit în scurt timp să valorifice numeroase creații la un înalt nivel profesional, astfel determinând o evoluție rapidă a nivelului de interpretare și abilității de înțelegere a diverse stiluri muzicale. Alcătuită din absolvenți ai unor prestigioase instituții superioare muzicale din România și din străinătate, Bucharest Wind Orchestra, colectiv ce a devenit un punct major de atracție al vieții muzicale din România și de peste hotare, a preluat ulterior denumirea de Romanian Symphony Wind Orchestra, fiind cel mai de seamă ambasador cultural, ce promovează lucrări muzicale dedicate suflătorilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?